Het lekkerste zachtfruit

Assortiment


Producten

Onze topproducten worden verkocht via de veilingklok van Koninklijke Fruitmasters te Geldermalsen. Daar kunnen groothandelaren onze producten inkopen. Zij dragen er zorg voor dat de producten bij de eindgebruikers terechtkomen. Denk hierbij aan groente en fruitwinkels, hotels en restaurants, maar ook supermarktketens. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fruitmasters.nl.

Rode bessen

De rode bes behoort tot de ribesfamilie en heeft een aangenaam en blinkend uiterlijk met stevig en smaakvol vruchtvlees. Rode bessen hebben een heerlijke frisse, zoetzure smaak en zijn heerlijk om zo te eten.

Frambozen

De framboos is een verzamelsteenvrucht die uit meerdere steenvruchten bestaat en van binnen hol is. Frambozen worden al sinds mensenheugenis genuttigd en de teelt van de framboos is te herleiden tot de Middeleeuwen. De Hollandse framboos heeft een unieke, zeer zoete smaak die gepaard gaat met een fluweelzacht aroma. Dit juweeltje onder het fruit is dan ook heerlijk om uit de hand weg te snoepen en nog eens heel gezond ook.

Bramen

Bramen behoren tot de rozenfamilie en worden al sinds het midden van de 20ste eeuw systematisch geteeld. Naast de systematische teelt zijn de bramen ook veel in het wild te vinden zoals langs de weg en in het bos. Een bramenstruik wordt één à twee meter hoog en krijgt stekelige bladeren. Er zijn veel soorten bramen, waarvan de meeste kruisingsproducten zijn tussen de verschillende soorten.

Kersen

Kersen zijn steenvruchten, omdat het vruchtvlees een steenachtige pit bevat. Kersen zijn er in verschillende soorten, je hebt zoete en zure kersen. Ouderwetse soorten zijn de Duitse kers, de Varikse Zwarte en de Meikers. Vandaag de dag heeft men te maken met onder andere rassen als Regina en Kordia.

Scroll to Top